Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Aktetas of rugzak: welke past het beste bij u?

Door: :Elcin C 0 opmerkingen
Aktetas of rugzak: welke past het beste bij u?

Begint u aan een nieuwe baan en wilt u er vanaf de eerste dag professioneel uitzien of wilt u gewoon uw huidige werktas vervangen door een mooie, professioneel ogende leren tas? Ja?...ok, dat is een goede beslissing. Maar hier is nog een vraag voor u: weet u of een aktetas of een rugzak perfect voor u zou zijn? Nee, nog niet?... dan is het weer oké! Wij gaan u helpen bij het nemen van uw beslissing. Hier zijn onze 4 factoren die u kunt bekijken voordat u besluit welke het beste bij u past:

Dagelijkse woon-werkverkeer:

Hoe u gaat werken, kan van invloed zijn op uw beslissing bij het kiezen van de beste zakelijke laptoptas voor u. Als u bijvoorbeeld dagelijks met de trein naar uw werk reist, kunt u overwegen een rugzak aan te schaffen, omdat u liever uw handen vrij heeft en comfortabel in en uit de trein kunt stappen.

Evan rood lederen laptoprugzak | Petrol Blauw
Petrolblauwe laptoprugzak | Eva Rood

Onze London Collection-rugzakken bieden u het gemak en de stijl die u van een werkrugzak verwacht. Het strakke ontwerp zorgt voor een scherpe en professionele uitstraling. Bovendien hebben onze rugzakken een klein, maar heel belangrijk detail aan de onderkant: beschermende metalen voetjes - die je spullen in balans houden zonder de onderkant van je rugzak vuil te maken.

Nederlandse Oranje Leren Rugzak Voor Laptop | Eva Rood

Elke rugzak in deze collectie is niet alleen ontworpen om een ​​premium uitstraling aan de buitenkant te geven, maar ook om maximale slimheid aan de binnenkant. Ze zijn allemaal voorzien van gewatteerde zakken met een zachte voering van microvezels voor een luxueus tintje.

Evan Red Diepzwarte laptoprugzak - Slim interieur met gewatteerde vakken

Nou, als je de kans hebt om met de auto naar je werk te gaan, is het kopen van een koffer meer dan alleen de laatste optie. De meeste aktetassen worden geleverd met schouderbanden, zoals onze Amsterdam Briefcases , zodat u ze comfortabel kunt dragen en tegelijkertijd de tijdloze, professionele uitstraling krijgt die u graag wilt bereiken.

Frequentie zakenreis:

Bent u een frequente reiziger voor uw werk? Dan zijn onze aktetassen een perfecte optie voor jou! Ze zijn voorzien van verstelbare ritsen van hoge kwaliteit aan de achterkant, zodat de tas zich kan aanpassen aan de handvatten van uw handbagage terwijl u onderweg bent. Of u nu op de luchthaven wacht op uw vlucht of vóór de vergadering naar uw hotel gaat, onze koffer is een goede reisgenoot voor u.

Zwart lederen laptoptas voor zakenreizen | Eva Rood

Met de gewatteerde vakken aan de binnenkant worden uw laptop en alle andere bezittingen beschermd tegen de drukte en stoten die u tijdens uw reis kunt ervaren.

Dieprode leren aktetas voor heren en dames | Eva Rood

Persoonlijke stijl:

Persoonlijke stijl is de laatste maar niet de minste factor in onze lijst. Soms werkt je gevoel voor stijl zo dat je iets kiest, omdat je innerlijke stem zegt: "Dat is het - dat is waar ik naar op zoek was!". Ook uw levensstijl heeft invloed op uw keuze. Stel dat u op zoek bent naar een handtas die u doordeweeks kunt gebruiken voor uw werk, maar niets dat u in het weekend ook kunt gebruiken voor een casual look. Kies dan voor aktetassen, want deze hebben een zeer doelgericht doel: u begeleiden naar uw werk of zakenreizen. Voor dit doel zal onze Amsterdamse aktetas perfect bij uw behoeften passen en u de moderne, professionele stijl geven.

Petrolblauwe laptoptas voor moderne professionals | Voor mannen en vrouwen | Eva Rood

Aan de andere kant hoeft een laptoptas NIET beperkt te blijven tot dagelijks gebruik, toch? Dan komt de rugzakoptie! Stel je een rugzak voor die je optimaal kunt gebruiken naar je werk EN die je ook in het weekend kunt gebruiken voor een stijlvolle casual look. Onze London-rugzak is precies de juiste combinatie van professionaliteit en modestijl. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw unieke stijl, niet alleen doordeweeks maar ook in het weekend.

Dieporanje laptoprugzak, 100% premium leer, voor heren en dames | Eva Rood

Dus uiteindelijk kunnen zowel aktetassen als rugzakken uitstekend worden gebruikt voor zowel verschillende als gemeenschappelijke doeleinden. Het belangrijkste om te onthouden is dat u zich zelfverzekerd voelt terwijl u ze draagt, want dat is tenslotte waar het om gaat.

PS Houd er rekening mee dat zowel onze aktetassen als onze rugzakken UNISEX zijn, dus onze tassen zullen graag tegemoetkomen aan de behoeften van alle mannelijke en vrouwelijke professionals."

Labels :
categorieën : Een tas vol verhalen